Om Glasögonmagasinet

KVALITET OCH SERVICE TILL RÄTT PRIS

Hej!

Mitt namn är Martin Åberg och jag har sedan hösten 2010 arbetat som VD på Glasögonmagasinet. Ett arbete som jag trivs oerhört bra med.

Glasögonmagasinet grundades för över 20 år sedan och själv har jag varit med från sommaren 1997. Den röda tråden genom alla dessa år är att pressa priset till dig som konsument, både på produkten (optiken) och tjänsterna (optikern) - alltid utan att tumma på kvaliteten. Vi har dessutom som vana att erbjuda våra kunder en kostnadsfri synundersökning, helt utan motprestation (håll utkik i din brevlåda). Vi vill nämligen att alla ska kunna kontrollera sin syn med jämna mellanrum. 

Varmt välkommen du också!

SERVICE ÖVER FÖRVÄNTAN

Idag är Glasögonmagasinet något mycket mer än bara pressade priser på kvalitetsprodukter. Vi vill också erbjuda den bästa tänkbara servicen till dig som kund. Det finns nämligen inget vi uppskattar så mycket som nöjda kunder. Och det finns inget vi arbetar hårdare på att skapa. Vi vill att ni ska bli så många som möjligt.

STANS BREDASTE SORTIMENT

För att få möta så många av er kunder som möjligt har vi skapat marknadens kanske bredaste sortiment, både gällande produkter och priser. Du behöver alltså inte välja om du ska gå till en optiker som enbart erbjuder pressat pris, eller optikern som bara har de senaste tekniska lösningarna och designade märkesbågarna. Kom till oss istället, vi har båda! 

Gör en kostnadsfri synundersökning, ta del av information, få prisförslag och kika på vårt breda utbud innan du bestämmer dig.

Hjärtligt välkommen till din lokala butik!

Martin Åberg

Om Glasögonmagasinet

Glasögonmagasinet är en helägd butikskedja inom Svenska optikbranschen. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder bästa möjliga pris inom varje given kvalitet. Oavsett om det gäller design- eller standardprodukter ska Glasögonmagasinet vara den prismedvetna kundens förstaval. Vi erbjuder detta tillsammans med service över förväntan.

Motorn bakom affärsidén är de ansvariga butikscheferna tillsammans med sin personal som självständigt driver enheterna mot tydliga mål. Glasögonmagasinet erbjuder synundersökningar, glasögon, kontaktlinser, solglasögon samt tillbehör och skötselprodukter. Dessutom erbjuder vi professionell rådgivning kring både syn och estetik.

Glasögonmagasinet erbjuder alla ett utmärkt seende, ett av branschens mest spännande sortiment till ett konkurrenskraftigt pris och service över förväntan tillsammans med stark lokal förankring.