Glasögon

VALFRIHET OCH PRISPRESS

Det innebär stor valfrihet för dig som kund att köpa dina glasögon hos Glasögonmagasinet. Det är kanske den viktigaste delen av hela vår affärsidé - att erbjuda något för alla smaker och plånböcker. I vårt breda sortiment finns glasögon där fokus är bästa pris, både gällande glas och bågar. Produkter som tål att jämföras med internetpriser eller extrema lågprisaktörer.

Men vårt absolut populäraste sortiment är våra prispressade svenskdesignade kvalitetsbågar. Dessa i kombination med det bästa inom europeisk glasteknologi ger dig verkligen valuta för pengarna. Vill du kombinera dessa prisbelönade europeiska glas med de absolut senaste kända märkesbågarna har du vår finaste produkt, en produkt vars kvalitet håller absolut toppklass i branschen. Dessutom till ett riktigt pressat pris. 

Istället för att välja vilken "typ" av optiker du ska besöka nästa gång för att undersöka dina ögon - kom till oss, som erbjuder alla "typer". Vi på Glasögonmagasinet erbjuder dessutom en kostnadsfri synundersökning av en legitimerad optiker. Efter denna undersökning kan du, i lugn och ro, ta del av de alla de olika alternativ och priser vi kan erbjuda för just ditt synfel.